Sonoff wypuścił nowy Panel na lepszym sprzęcie niż poprzedni model NSPanel Pro.
Jest teraz w przed-sprzedaży z 50% rabatem dla pierwszych 200 sprzedanych urządzeń - oferta do końca sierpnia. Po przeliczeniu na PLN jego promocyjny koszt to 324pln.
Ja będę zamawiał w tym tygodniu, jeśli ktoś na forum, jest zainteresowany jeszcze lepszą ceną niż z 50% zniżką to piszcie na priv, albo w innych kanałach tutaj - moja dodatkowa zniżka dostępna jest tylko dla użytkowników Forum, którzy kontrybuują wpisami lub w inny sposób na forum.
Ja będę próbował odblokować panel pod instalację aplikacji na Androida.
Tutaj napisałem, jakieś podstawowe informacje na jego temat.
Nie zauważyłem tam złącza USB, może jest w środku?
@himen nie ma w panelach sonoff złącz USB. Do czego miały być ? Pytam z ciekawości.
Pozdrawiam
Właśnie do wygrania Androida
Ten panel fabrycznie działa na Android, ale jest skonfigurowany pod oprogramowanie fabryczne dla Sonoffów i nie mam dostępu do jego otwartej wersji Android, żeby z niej sobie swobodnie korzystać do innych celów.
Hmm, to trochę szkoda. W pierwszej wersji była taka możliwość. Ale i tak produkt wydaje się być ciekawy 😉
Zgadza się Adrian 😉
Pytanie czy nie jest zablokowany?
czekam na te panele i zgadnij co będę robił jako pierwszy test @himen 🤣
Ja też się zapisałem na testera, co dwóch to nie jeden i jak mi się uda przeflancować tego androida na współpracę z dowolną apką dam znać. Niestety chwilę to potrwa bo czekam na wieści od @adrian a nie będzie to do połowy września
PS Ale jak rzadko to robię to nagram film na YT jak na tym panelu zrobić sterowanie alarmem Paradox lub DSC
Taki bonus dla zainteresowanych, userów tego forum. Dla nich będzie krok po kroku 🙂
Czy jest jeszcze możliwość zakupić panel w promocyjnej cenie?
Super, widzę adb odblokowane😁
Kiedy będzie recenzja na Twoim kanale?
@himen trochę jestem rozjazdowy - wiec jeszcze trochę + mam 2 inne urządzenia, których jeszcze nie ma publicznie od sonoff 😉
Ok, a są jakieś zmiany w oprogramowaniu, czy jest to samo co w starym Sonofie?