Chodziło mi właśnie do sterowania bramy, do furtki no/nc.
dobrze byłoby, żeby było jak w tej pierwszej wersji płytki
Witam, czy można się jeszcze zapisać na płytkę sterownika bramy?
Oczywiście że można. Czekam da dostawę części, potem zmontowanie i testy. Jak nic nie zawiedzie ( poczta 😀 ) powinny być dostępne w lutym.
Ile kosztuje 1 szt?? Jak mogę zapłacić??
Jak moduły będą gotowe wszystko opiszę i podam cenę. Zamawianie proszę pisać na pw.
Ja również chciałbym się zapisać na dwa takie moduły 🙂
Jakie są terminy i jakiej można się spodziewać ceny?
Jestem zainteresowany dwoma sztukami.
@api13 tu masz opis, zamówienia pisz na pw
https://www.smartnydom.pl/forum/uklady-esp8266-i-inne-zrob-to-sam/sterownik-bramy-v-2/
Wczoraj ekspresową przesyłką dotarł do mnie moduł wersja V2 produkcji kolegi @lukas121, kwestie profesjonalnego zapakowania do wysyłki pominę , aczkolwiek wspomnieć nie zaszkodzi. Moduł zamówiłem w wersji z zewnętrzną anteną i złączami EDG ponieważ będzie pracował przy bramie wjazdowej oddalonej od routera , a złącza EDG są o wiele wygodniejsze przy odłączaniu od instalacji. Jakość wykonania ( lutowanie) są na naprawdę wysokim poziomie , obudowa dopasowana do laminatu na tyle dokładnie, że płytka wchodzi na delikatny wcisk i trzyma się idealnie bez dodatkowych mocowań.
Uruchomienie i próby na stole przy bardzo długich przewodach od czujników skończyły się wynikiem 100/ 100 zadziałań
Jutro zapowiada się piękna sobota , więc moduł powędruje do obudowy sterownika NICE i zobaczymy jak sobie będzie radził .
W przyszłości mam nadzieję zaktualizować wersję softu z obsługą I2C , ale na to trzeba poczekać.
Ogólnie jestem bardzo zadowolony i jak ktoś potrzebuje naprawdę dobrze wykonany produkt do obsługi bramy to pisać do "producenta lukas121" bo warto.
Na koniec wstawiam fotkę z porównaniem wielkości tego modułu z Shelly 1 jak ktoś ma shelly to wie jakie to małe jest.
Dzień dobry, czy można jeszcze zamówić sterownik?